Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Суббота, 20.04.2024
Главная » 2018 » Ноябрь » 11 » ПЕРЕМОГА !
20:28
ПЕРЕМОГА !

Відбулось судове засідання Центрального районного суду м. Миколаїва 17.10.2018 року по  справі за позовом Обласної громадської організації "Миколаївська громадська рада" до Виконавчого комітетуМиколаївської міської ради, Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради, третя особа - Релігійна громада Української православної церкви про визнання незаконним та скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень .

Суд задовольнив позов громадської організації у повному обсязі.

  Що це означає?

 Це означає те, що з юридичної точки зору земельної ділянки на території Будинку Культури "Корабельний" наданої УПЦ московського патріархату для будування храму на цій ділянці більше немає. 

Нема у них більше земельної ділянки! 

На цій ділянці розміщено майно громади. 

Це майно було зруйноване за той час, поки церковники намагались тут щось будувати і руйнували громадське майно.

Це ПЕРЕМОГА! Громадська перемога і перемога правосуддя!  Чекаємо ще одне судове засідання.. Потім будемо збиратися і вирішувати що далі робити.  Як відновити дитяче містечко, як вигнати цих загарбників комунального майна, як збудвати дитячий розважальний центр. Що там повинно бути? Це все будемо обговорювати трохи поспіль.

А зараз Перемога!  Рішення суду вступило в силу.

 

Просмотров: 1226 | Добавил: NikOS | Теги: Московский патриархат, Дом Культуры, Детский городок Светофор, Перемога | Рейтинг: 5.0/1
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Мини-чат
200