Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Четверг, 28.03.2024
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Политический форум Украины » Политическая жизнь Украины » МАНІФЕСТ НАРОДУ УКРАЇНИ
МАНІФЕСТ НАРОДУ УКРАЇНИ
NikOSДата: Понедельник, 16.12.2013, 14:45 | Сообщение # 1
Админ
Группа: Администратор
Сообщений: 2
Статус: Offline
МАНІФЕСТ НАРОДУ УКРАЇНИ


 Ми, народ України визнаємо права і свободи один одного. Ми визнаємо, що Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні 
найвищою соціальною цінністю.

 Згідно Конституції України, Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

 Ми- люди! Ми, народ України, як єдине джерело влади, проголошуємо про безпосереднє здійснення влади, починаючи з проголошення цього Маніфесту!

 ВЛАДА – ЦЕ МИ ! Той адміністративно управлінський апарат, який ми помилково називали ВЛАДОЮ, є нічим іншим, як тимчасово призначені нами органи державної влади, які управляють нашим майном, майном Українського народу в інтересах громадян. 

 Виходячи з того, що право визначати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народові і не може бути узурповане державою, її органами або посадовими особами, а також з того, що ніхто не може узурпувати державну владу.

 Ми, Народ України, як єдине джерело влади, визнаємо, що управління органами державної влади майном Українського народу в інтересах громадян України, виконувалось неналежним чином протягом всіх років незалежності України, починаючи з 1991 року. Це призвело до знебожіння та бідності Українського народу.

 Український народ, як суб’єкт права власності в Україні, вимагає від президента України, Кабінету міністрів, Верховної ради України, підписати ДОГОВІР УПРАВЛІННЯ МАЙНОМ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ, метою якого є встановлення громадянами України, що діють на праві спільної сумісної власності на об’єкти права власності Українського народу, конкретних цивільно правових (господарських) умов управління органми державної влади майном Українського народу в інтересах громадяг України для забезпечення економічного розвитку України і отримання сторонами Договору через рахунок Українського народу і іменні персонофіковані рахунки громадян матеріальних вигод (коштів) з використання об’єктів національного багатства України в господарській і підприємницькій діяльності.

 Зазначені кошти складатимуться з використання Землі, Надр, з частини прибутку підприємств, інших суб’єктів господарювання державної власності, що залишаються після виплати органам державної влади встановленого законом або Договором управління майном платні за здійснення стратегічного управління. Ці кошти є виключною власністю Українського народу та мають цільове призначення відповідно до майнових конституційних прав громадян України, передбачених Конституцією (Основним законом) України, документ № 888-09, і гарантованих громадянам України розділом четвертим Декларації про державний суверенітет України, та майнових конституційних прав громадян, встановлених чинною Конституцією України (кваліфікована медична допомога, житло, освіта, базові пенсії, соціальний захист, зокрема, у разі непрацездатності або  безробіття та інші).

Істотними умовами ДОГОВОРУ управління майном (об’єктами права власності) Українського народу є:

1. Перелік об’єктів національного багатства України, які перейшли з власності держави у власність народу України згідно з розділом шостим Декларації про державний суверенітет України від 16.07.1990 року(док. № 55-12), схваленої через Акт проголошення незалежності України від 24.08.1991 року всеукраїнським
референдумом 01.12.1991 року, і надійшли системі органів державної влади в особі Верховної Ради України в управління-перелік об’єктів права власності Українського народу, що передається в управління системі органів державної влади;

2. Розмір винагороди органів державної влади за здійснення управління в умовах ринкової економіки об’єктами права власності Українського народу (у відсотках до одержаного прибутку) на рівні ринкової вартості управління відповідними об’єктами на засадах підприємництва;

3. Умови передачі (відчуження) органами державної влади за договорами управління майном прав управління об’єктами права власності Українського народу за плату (в межах встановленої договором винагороди) приватним довірчим власникам - замісникам – суб’єктам підприємницької діяльності та умови здійснення цивільно - правового контролю ефективності управління (умови приватизації прав управління);

4. Порядок перерхування доходу від використання об’єктів права власності Українського народу в господарській і підприємницькій діяльності, що залишається після відрахування плати за управління, на рахунок Українського народу (як набувача вигоди і установника управління) і порядок розподілу цих коштів на іменні рахунки громадян України;

5. Обов’язок органів державної влади привести законодавство України у відповідність з положеннями Договору управління майном Українського народу та відповідними положеннями Декларації про державний суверенітет України від 16.07.1990 року, док. № 55012, затверджений через Акт проголошення незалежності України від 24.08.1991 року всеукраїнським референдумом 01.12.1991 року;

6. Обов’язок органів державної влади через ведення переговорів із зацікавленими сторонами і в судовому порядку поступово привести правовідносини власності в Україні на великі об’єкти національного багатства України, що є об’єктами права власності Українського народу і складають матеріальну основу суверенітету та волі України, у відповідність з положеннями Договору управління майном Українського народу. 

7. Управління майном Українського народу має здійснюватися Верховною Радою України як уповноваженим представницьким органом за дорученням власника національного багатства та від імені Українського народу,а також уповноважені ними органи.

8. Управління майном комунальної власності здійснюється органами місцевого самоврядування, місцевими радами від імені териториальних громад та уповноваженими ними виконавчими органми, та у разі неналежного управління майном, територіальними громадами безпосередньо та їх уповноваженими.

МИ – НАРОД УКРАЇНИ визнаватимемо тільки ті органи державної влади та їх посадових осіб, які будуть дотримуватися умов цього Маніфесту та в подальшому Договору управління майном Українського народу.

МИ – НАРОД УКРАЇНИ прагнемо продовження курсу Евроінтеграції України та скорішого наближення якості життя громадян до рівня розвинених країн світу.

МИ- НАРОД УКРАЇНИ, проголошуємо створення ДЕРЖАВИ УКРАЇНА на засадах справедливості та рівноправності всіх людей, громадян України . Права та свободи Людини є вищою цінністю в Україні.

МАНІФЕСТ НАБУВАЄ ЧИННОСТІ З ДНЯ ОПРИЛЮДНЕННЯ У ЗМІ
 
SaymonДата: Вторник, 18.06.2019, 19:28 | Сообщение # 2
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Статус: Offline
слава украине

kukushka
 
Форум » Политический форум Украины » Политическая жизнь Украины » МАНІФЕСТ НАРОДУ УКРАЇНИ
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Мини-чат
200